Ulica bana Josipa Jelačića 4, 21000 Split
+385 21 314-412
liga@liga.hr

Liga zapošljava

Liga za prevenciju ovisnosti zapošljava 1 osobu na radnom mjestu Izvoditelja/ice projektnih aktivnosti. ŠTO ĆEŠ RADITI?
Poslovi na kojima će novi član/ica Liginog tima biti angažiran/a su: individualni i grupni savjetodavni rad sa ovisnicama/ima i njihovim obiteljima, grupni rad sa zatvorenicima roditeljima i njihovim obiteljima, rad u savjetovalištu sa mladima rizičnih ponašanja i njihovim obiteljima, održavanje predavanja u školama i javnih predavanja, pisanje i provedba projekata, sudjelovanje u redovitim sastancima tima, sudjelovanje u organizaciji i provedbi javnih događanja.
ŠTO TRAŽIMO?
Potecijalni kandidati/kinje trebaju zadovoljavati sljedeće uvjete: VSS – mag.psyh.; mag.soc.paed.; mag.soc.rada; mag.paed.
– izražene emocionalne, komunikacijske i socijalne vještine;
– naglašena empatija
– izražena analitičnost;
– upoznat/a sa standardima kvalitete u pružanju socijalnih usluga;
– poznavanje projektnog ciklusa;
– samostalno korištenje Microsoft office paketa
– engleski jezik u govoru i pismu
– spremnost na učenje;
– timski duh;
– iskustvo u civilnom sektoru je poželjno
– dodatno obrazovanje i usavršavanje u savjetodavnim i terapijskim tehnikama je poželjno
ŠTO NUDIMO?
Izabrani kandidat/kinja će raditi u dinamičnom, kreativnom i fleksibilnom radnom okruženju uz osobe s dugogodišnjim iskustvom u preventivnom I terapijskom radu, zagovaranju, edukaciji i informiranju javnosti te upravljanju projektima u području prevencije rizičnih ponašanja, socijalnog uključivanja i razvoja volonterstva. Nudimo mogućnost usvajanja novih znanja i vještina vezanih uz prevenciju rizičnih ponašanja, socijalno uključivanje, razvoj volonterstva i upravljanje projektima, mogućnost umrežavanja na nacionalnoj i međunarodnoj razini kroz sudjelovanje na treninzima, radnim tijelima, sastancima, radionicama i konferencijama.
Svojim zaposlenicima/ama osiguravamo redovitu superviziju u prihosocijalnom radu, mogućnost stručnog usavršavanja te mogućnost napredovanja.
Očekivani početak rada je 01. ožujka 2018.
Zainteresirani kandidati/kinje mogu se prijaviti slanjem zamolbe i životopisa na adresu: liga@liga.hr