Ulica bana Josipa Jelačića 4, 21000 Split
+385 21 314-412
liga@liga.hr

Edukacija – Zeleni ured

Suradnice iz Udruge Sunce održale su edukaciju na temu okolišne održivosti uredskog poslovanja.
 
Upoznale su nas s načinima okolišno-odgovornog funkcioniranja unutar naše udruge na području potrošnje energije i vode, gospodarenja otpadom, zelenog transporta i nabave, kako poboljšati i utjecati na ekološki otisak koji naš ured ostavlja na okoliš te osvijestile o nepotrebnoj potrošnji resursa i gubitcima.
 
Edukacija “Zeleni ured – provedba okolišno-odgovornih načela u uredskom poslovanju” provodi se u sklopu projekta LOKOMOTIVA – jačanje kompetencija, motivacije i timskog pristupa OCD-a u radu s ranjivim skupinama, UP.04.2.1.11.0028. Svrha edukacije je sustavna primjena politike upravljanja okolišnim resursima u redovitom radu naše organizacije.
 
Projekt LOKOMOTIVA – jačanje kompetencija, motivacije i timskog pristupa OCD-a u radu s ranjivim skupinama, UP.04.2.1.11.0028 sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i sredstvima Ureda za udruge putem Natječaja Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice, UP.04.2.1.11, Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.–2020.
 
Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr